Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Dakika Deprem Denizli - Son Dakika Denizli De Deprem Denizli Haber Denizli Gazetesi _ Denizli acıpayan'da 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Denizli - Son Dakika Denizli De Deprem Denizli Haber Denizli Gazetesi _ Denizli acıpayan'da 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Kandilli rasathanesi de denizli'de meydana gelen depreme ilişkin bilgi notu paylaştı. Edililen bilgiye göre denizli'nin hissettiği deprem çevre iller i̇zmir, manisa tarafından da hissedildi. Başkanlığı verilerine göre, denizli çardak'ta saat 14:29'da 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Denizli'nin çardak ilçesinde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son depremler vatandaşları iyice korkutmaya başladı.

Denizli'nin pamukkale ilçesinde saat 09:30'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, denizli'nin merkezefendi ilçesi çeltikçi mahallesinde 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'nin acıpayam ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kocadere 5 temmuz 2021 18:02 son deprem. Denizli'den son dakika haberi geldi.

Son Dakika Denizli De Deprem Denizli Haber
Son Dakika Denizli De Deprem Denizli Haber from haberlerdenizli.com
.rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, denizli'nin merkezefendi ilçesi çeltikçi mahallesinde 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte merkez üssü denizli'nin pamukkale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü… afad duyurdu son dakika haberine göre denizli'de bir deprem meydana geldi. Denizli'nin bozkurt ilçesinde saat 07:52'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. Denizli'de son dakika korkutan deprem! Kocadere 5 temmuz 2021 18:02 son deprem. Deni̇zli̇ son depremler listesi için tıklayınız. .rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü deprem verilerine göre denizli'nin çardak ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son depremler / denizli merkez ve 50 km çevresindeki depremler.

Denizli'den son dakika haberi geldi. Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deni̇zli̇ son depremler listesi için tıklayınız. Denizli'nin merkezefendi ilçesi merkezli bir deprem meydana geldi. Denizli yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Denizlide şiddetli deprem meydana geldi. Başkanlığı verilerine göre, denizli çardak'ta saat 14:29'da 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Denizli'nin bozkurt ilçesinde saat 07:52'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika habere göre, deprem i̇zmir başta olmak üzere aydın, muğla, uşak, isparta, burdur ve antalya gibi çevre illerden de hissedildi. Son depremler / denizli merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Haberler yaşam haberleri son dakika haberi | denizli'de deprem. Denizli'den az önce gelen son dakika haberine göre 4,3 şiddetinde bir deprem olduğu belirtildi. Pazar akşamı da ankara 4,5 büyüklüğünde bir depremle sarsılmıştı.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi. #denizli muğladaki depremle sallandı #denizli deprem haberleri #denizlide deprem #muğlada deprem #son dakika denizlide deprem. Başkanlığı verilerine göre, denizli çardak'ta saat 14:29'da 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Denizli'de saat 03.21'de merkez üssü pamukkale ilçesine bağlı irganlı mahallesi olan 3.5 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Edililen bilgiye göre denizli'nin hissettiği deprem çevre iller i̇zmir, manisa tarafından da hissedildi.

Son Dakika Denizli De Deprem Iste Kandilli Raporlarina Gore Son Depremler Sayfa 6 Son Dakika Haberler
Son Dakika Denizli De Deprem Iste Kandilli Raporlarina Gore Son Depremler Sayfa 6 Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Denizli'nin acıpayam ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bölgeden haberi aktaran muhabirimiz, merkezde depremin hissedildiğini aktardı. #denizli muğladaki depremle sallandı #denizli deprem haberleri #denizlide deprem #muğlada deprem #son dakika denizlide deprem. Edililen bilgiye göre denizli'nin hissettiği deprem çevre iller i̇zmir, manisa tarafından da hissedildi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Haberler yaşam haberleri son dakika haberi | denizli'de deprem. Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Denizli'de son dakika korkutan deprem!

Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Denizli'de saat 14.19'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Son depremler / denizli merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Son dakika gelen bilgilere göre; Denizli'den az önce gelen son dakika haberine göre 4,3 şiddetinde bir deprem olduğu belirtildi. İşte merkez üssü denizli'nin pamukkale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü… afad duyurdu son dakika haberine göre denizli'de bir deprem meydana geldi. Denizli'nin çardak ilçesinde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi. İşte 19 aralık 2020 son depremler! Denizli'de meydana gelen depremlerin merkez üssü ve şiddetine son dakika buradan ulaşabilirsiniz. Bundan 6 dakika öncesinde ise 4,2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Denizli'nin merkezefendi ilçesi merkezli bir deprem meydana geldi. Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi.

Denizli, acıpayam'da 5,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Denizli'de saat 14.19'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli acıpayan'da 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'nin merkezefendi ilçesi merkezli bir deprem meydana geldi.

Denizli Acipayam Da Deprem Iste Ilk Goruntuler Denizli Haber Denizli Gazetesi
Denizli Acipayam Da Deprem Iste Ilk Goruntuler Denizli Haber Denizli Gazetesi from www.denizligazetesi.com
Denizli'de saat 14.19'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesinden son dakika denizli depremi açıklaması. Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Denizli yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. #denizli muğladaki depremle sallandı #denizli deprem haberleri #denizlide deprem #muğlada deprem #son dakika denizlide deprem. İşte merkez üssü denizli'nin pamukkale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü… afad duyurdu son dakika haberine göre denizli'de bir deprem meydana geldi. Bundan 6 dakika öncesinde ise 4,2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Son dakika habere göre, deprem i̇zmir başta olmak üzere aydın, muğla, uşak, isparta, burdur ve antalya gibi çevre illerden de hissedildi.

Deni̇zli̇ son depremler listesi için tıklayınız.

Edinilen bilgilere göre bölgede hissedilen korkutan bir deprem meydana geldi. .14:29'da 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi //son dakika güncel haberleri//. .rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, denizli'nin merkezefendi ilçesi çeltikçi mahallesinde 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son depremler / denizli merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Bölgeden haberi aktaran muhabirimiz, merkezde depremin hissedildiğini aktardı. Denizli'de saat 03.21'de merkez üssü pamukkale ilçesine bağlı irganlı mahallesi olan 3.5 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Bu depremden 8 dakika sonra merkez üssü kocadere. Denizli'de meydana gelen depremlerin merkez üssü ve şiddetine son dakika buradan ulaşabilirsiniz. Denizli'de son dakika korkutan deprem! 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. Denizli'de, merkez üssü merkezefedi ilçesi olan 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kocadere 5 temmuz 2021 18:02 son deprem.

Kandilli rasathanesi de denizli'de meydana gelen depreme ilişkin bilgi notu paylaştı son dakika deprem. Son depremler / denizli merkez ve 50 km çevresindeki depremler.